Zwangerschap en bevalling

Tijdens het verlangen naar een kind of als je zwanger bent kan het anders gaan dan je van tevoren bedacht had. Het kan zijn dat je zwangerschap uitblijft of dat je wel zwanger bent, maar een miskraam hebt gekregen. Het kan zijn dat je bevalling een traumatische ervaring is geworden of dat je de angst hebt om het kindje kwijt te raken. Ik kan je hierbij helpen.

Zwanger willen worden

De reis naar het moederschap kunnen we heel praktisch bekijken. Je vitamines, beweging en eventuele medische behandelingen. Maar daarnaast is het ook een spirituele reis. Ik breng vrouwen in contact met zielen die graag op de aarde willen komen. Daarnaast kan ik je helpen om spanningen en blokkades in je lichaam te verminderen, waardoor het lichaam zich beter in kan stellen op een zwangerschap.

Tijdens de zwangerschap/bevalling

Een zwangerschap en/of bevalling kan heel traumatisch zijn voor zowel moeder als kind. Dit kan resulteren in huilbaby’s, apart gedrag, niet kunnen hechten, angsten of bepaalde karaktereigenschappen. Ik kan je helpen bij het verlichten van angsten, het bevorderen van een positieve mindset en het ondersteunen van de emotionele balans. Ik kan contact maken met de spirituele energie van het ongeboren en/of geboren kind en inzichten bieden over de behoeften en doelen van het kind. Ook tijdens de bevalling kan ik ondersteuning bieden op afstand. Na de zwangerschap/bevalling

Als een zwangerschap en/of bevalling traumatisch is geweest, kunnen wij samen de bevalling herbeleven en bijvoorbeeld trauma’s, pijn, angsten en schuldgevoelens helen. Er komt vanzelf naar boven waar wij samen aandacht aan mogen geven. Ter voorbereiding mogen mensen mij een mail sturen hoe de bevalling of de zwangerschap is gegaan. Dit is al onderdeel van de heling. 

Vergoedingen

Onze behandelingen vallen onder energetische therapie. Informeer bij ons of u recht heeft op een eventuele vergoeding.

Carolien over herbeleving zwangerschap

”Ik heb samen met een vrouw haar bevalling herbeleefd. De bevalling liep niet soepel en de vrouw had sterk het gevoel een kindje op de wereld te zetten en daarbij zelf te overlijden. Ze had nog een zoon. Haar man heeft haar zoon niet meegenomen naar het ziekenhuis. Het voelde voor de vrouw als het laatste moment om afscheid te kunnen nemen van haar geliefden. Doordat de man haar zoon niet heeft meegenomen naar het ziekenhuis was haar kans om afscheid te nemen van haar zoon haar ontnomen. Uiteindelijk heeft de vrouw het overleefd, maar na 15 jaar neemt ze dit haar man nog steeds kwalijk. Samen hebben wij gewerkt aan haar blokkades, emoties en in het speciaal vergeving.”