Stervensbegeleiding

Ik begrijp dat de periode rondom het levenseinde een zeer emotionele tijd is, zowel voor de persoon die stervende is als voor hun geliefden. Als stervensbegeleider bied ik ondersteuning, comfort en begeleiding aan zowel de stervende persoon als aan hun naasten. Ik geloof dat het belangrijk is om deze overgangsfase met compassie en respect te benaderen en ik sta klaar om te helpen waar nodig.

Ik ben in staat om een diepere verbinding te maken met de spirituele aspecten van het stervensproces. Ik kan de energieën waarnemen en de subtiele signalen oppikken die vaak aanwezig zijn tijdens deze bijzondere overgang. Dit stelt mij in staat om de stervende persoon te ondersteunen bij het loslaten, het vinden van vrede en zelfs bij de overgang en daarna.

Ik bied ook emotionele en spirituele ondersteuning aan familie en vrienden van de stervende persoon. Ik begrijp dat het moeilijk kan zijn om te omgaan met de emoties, vragen en angsten die vaak gepaard gaan met het naderende afscheid. Ik sta klaar om te luisteren, te troosten en te begeleiden, en ik kan helpen bij het creëren van een sfeer van liefde, acceptatie en rust.

Als je behoefte hebt aan stervensbegeleiding, nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we werken aan het creëren van een liefdevolle en betekenisvolle overgang voor degenen die zich in deze laatste fase van het leven bevinden.

Vergoedingen

Onze behandelingen vallen onder energetische therapie. Informeer bij ons of u recht heeft op een eventuele vergoeding.