Het reset traject

De vitaliteit van uw medewerkers heeft een indirecte, maar cruciale invloed op de vitaliteit van uw organisatie. Hoe sterker elk teamlid binnen het bedrijf in zijn of haar kracht staat, hoe krachtiger en succesvoller uw organisatie zal worden. Door prioriteit te geven aan het welzijn van uw medewerkers, behaalt u positieve resultaten op alle aspecten van uw bedrijf. Zeker in een tijd waarin medewerkers schaars zijn. Het is geen eenrichtingsverkeer: wanneer u als werkgever aandacht besteedt aan de vitaliteit van uw medewerkers, zullen zij zich beter inzetten en zich tevreden voelen binnen de organisatie. Speciaal hiervoor is het reset traject ontwikkeld.

Het reset traject is een op maat gemaakt programma voor bedrijven en medewerkers dat gericht is op het voorkomen van uitval, ziektepreventie, terugkomen na uitval en ziekte, empowerment en het verbeteren en genezen van fysieke en emotionele klachten.

In het traject komt de cliënt weer in zijn/haar kracht te staan en tegelijkertijd wordt er gewerkt aan de duurzaamheid van het bedrijf. Want, laten we niet vergeten dat bijvoorbeeld stress, vermoeidheid, een burn-out, overspannenheid, onverwerkte trauma’s of fysieke klachten kunnen leiden tot langdurig ziekteverzuim en daarmee ook kosten. Vervangend personeel inhuren, werklast herverdelen en tijd en geld besteden aan het herstelproces is geen pretje. Door hier pro-actief actie in te nemen, kunnen werkgevers die verzuimkosten aanzienlijk verminderen. Maar er is meer! Een gezonde werkomgeving draagt bij aan een gelukkig en tevreden team. En we weten allemaal dat een gelukkig team beter samenwerkt, efficiënter communiceert en meer plezier heeft in hun werk. 

Carolien heeft ruim 25 jaar ervaring in het vak. De behandelingen worden ervaren vanuit en in samenhang met het lichaam, de persoonlijkheid, gedachtengang, familiestructuur, erfelijkheid, bedrijfscultuur en structuur, sociale setting waarin de klant leeft (relatie, gezin, werk) en vele spirituele lagen. De geboden behandeling vindt plaats in nauw overleg met de klant. Er wordt altijd gezocht naar een goede aansluiting bij de klachten en het doel wat we willen bereiken. De sessies kunnen in de praktijk plaatsvinden. Daarnaast is er de mogelijkheid om de behandelingen bij de organisatie te laten plaatsvinden vanaf minimaal zes individuele sessies per bedrijf. Ook geeft Carolien online sessies. Hieronder is een mogelijk traject weergegeven.

Trajectvoorbeeld

Deze sessies zijn geschikt voor mensen met allerlei vormen van fysieke en emotionele klachten die in de weg zitten in zowel privé- als werksfeer. Denk aan chronische vermoeidheid, overspannenheid, burn-out klachten, mensen die in de ziektewet zitten of mensen met stress. Het traject zou gefinancierd kunnen worden vanuit bijvoorbeeld het opleidingsbudget dat beschikbaar wordt gesteld aan uw medewerkers.

3 Weken

520 500
 • Intake sessie
 • 3 sessies van 1 uur
 • Integratie/nagenieten

3 Weken

1000 960
 • Intake sessie
 • 6 sessies van 1 uur
 • Integratie/nagenieten

6 Weken

1000 960
 • Intake sessie
 • 12 sessies van 30 min.
 • Integratie/nagenieten
 • Meest gekozen bij trauma verwerking, verslavingen, fysieke pijn

15 Weken

2.440 2.300
 • Intake sessie
 • 15 sessies van 1 uur
 • Integratie/nagenieten
 • Meest gekozen bij re-integratie en chronische pijn

Naast het reset traject hebben wij het powernap traject. Maar waarom zou je powernaps moeten overwegen? Geloof ons, er valt heel wat te winnen! Dus wordt wakker en ontdek samen met ons waarom powernaps een game changer zijn voor jouw bedrijf!