Het powernap traject

In onze praktijk bieden wij het powernap traject aan. Maar wat is het en waarom zou je powernaps moeten overwegen? Geloof ons, er valt heel wat te winnen! Dus word wakker en ontdek samen met ons waarom powernaps een game changer zijn voor jou!

Het powernap traject is een op maat gemaakt programma. De ene persoon heeft namelijk meer sessies en/of langere sessies nodig dan de andere persoon. Tijdens de sessie doe je je schoenen uit, krijg je een dekentje over je heen en ga je liggen op de andullatiemat. Dit alles bevordert het slaapgevoel. Door de ergonomische vorm van de matten zijn je knieën licht gebogen en ontspannen de spieren in je onderrug. Je hoort rustgevende muziek of de stem van Carolien die aanvoelt wat je nodig hebt om de slaap op te wekken, de rust te behouden en te ontwaken. Via Carolien laat je los wat je beperkt om tot rust te komen. Zo kun je volledig ontspannen. Is het weer tijd om wakker te worden? Dan staat de mat stil en word je begeleid om rustig en langzaam op te gaan staan en drink je wat water, wat een extra kick voor je energie -en effectiviteitsniveau zorgt (hersenen bestaan voor 75% uit water).

Carolien komt tijdens de powernap snel tot mogelijke blokkades en klachten. Zo wordt er niet enkel tijdens de powernap hersteld, ook zal er heling doorwerken na de powernap. Het kan mogelijk zijn dat Carolien naar aanleiding hiervan het resettraject aanraadt. Dit traject gaat dieper in op blokkades en klachten. De behandelingen worden ervaren vanuit en in samenhang met het lichaam, de persoonlijkheid, gedachtegang/mind-set, familiestructuur, erfelijkheid, bedrijfscultuur en structuur, sociale setting waarin de klant leeft en vele spirituele lagen.

Waarom powernaps?
Verbeterde gezondheid en welzijn

Het ervaren van vermoeidheid, weinig concentratie of een gespannen gevoel zijn erg vervelend. Niet enkel in je privé tijd, ook op het gebied van werk kan dit de nodige uitdagingen met zich meebrengen.

Verhoogte productiviteit

Powernaps zorgen voor een verhoogde productiviteit: een korte powernap kan je vermoeidheid verminderen en je alertheid en productiviteit verhogen. Daarnaast zorgen powernaps voor minder fouten. Door jezelf de mogelijkheid te geven om een powernap te doen, kan je jouw vermoeidheid verminderen en je focus en nauwkeurigheid verbeteren. Dit kan leiden tot minder fouten en herstelwerkzaamheden. En wellicht wel het belangrijkste; het verbetert je gezondheid en welzijn. Voldoende rust en herstel kan je weerstand tegen ziektes verhogen en het risico op stressgerelateerde aandoeningen verminderen. 

Het powernap traject is geschikt voor mensen die tegen overspannenheid aan zitten, mensen die zich beter dienen te concentreren en mensen met ‘teveel’ aan het hoofd. Bij chronische vermoeidheid zou het resettraject een uitkomst bieden.

Trajectvoorbeeld

Het powernap traject bestaat uit meer sessies. Iedere persoon is hierin uniek, met zijn eigen doelen, wat vraagt om een op maat gemaakte ondersteuning en één op één begeleiding. Het programma wordt in overleg met de cliënt gemaakt, om zo volledig te voldoen aan de behoefte. De sessies kunnen in de praktijk plaatsvinden. Ook geeft Carolien online sessies. Hieronder is een mogelijk traject weergegeven.

3 Weken

520 500
 • Intake sessie
 • 3 sessies van 1 uur
 • Integratie/nagenieten

3 Weken

1000 960
 • Intake sessie
 • 6 sessies van 1 uur
 • Integratie/nagenieten

6 Weken

1000 960
 • Intake sessie
 • 12 sessies van 30 min.
 • Integratie/nagenieten
 • Meest gekozen bij trauma verwerking, verslavingen, fysieke pijn

15 Weken

2.440 2.300
 • Intake sessie
 • 15 sessies van 1 uur
 • Integratie/nagenieten
 • Meest gekozen bij re-integratie en chronische pijn
Hoe financier ik het traject?

Alle trajecten zijn vrij eenvoudig in kosten te verminderen en zelfs volledig kosteloos te volgen. Hieronder informeren we je over de mogelijkheden.

Via werkgever, opleidingsbudget
Via werkgever, bij tekening vaststellingsovereenkomst, outplacement
Via eigen bedrijf of zzp
Via nieuwe werkgever, we leren je onderhandelen
Cursussen, opleidingen en training kunnen aftrekbaar zijn van de belasting
Via eigen spaargeld, als investering in jezelf
Via ouders, in het geval van bijvoorbeeld millennials

.