Overlijden

Ik bied begeleiding aan bij het omgaan met het verlies van een dierbare. Daarnaast kan ik contact leggen met de overleden dierbare en bied ik stervensbegeleiding aan.

Rouwverwerking

Het verlies van een geliefde is een van de meest uitdagende ervaringen die we in het leven kunnen tegenkomen. Rouwen is een persoonlijk en emotioneel proces. Ik sta klaar om je te begeleiden tijdens deze moeilijke tijd en bied een veilige ruimte waarin je je emoties kunt uiten en je pijn kunt delen. 

Contact overleden dierbare

Het verlies van een geliefde heeft een diepgaande impact op ons leven. Soms verlangen we naar een connectie met hen, zelfs nadat ze zijn overleden.

Stervensbegeleiding

Ik begrijp dat de periode rondom het levenseinde een zeer emotionele tijd is, zowel voor de persoon die stervende is als voor hun geliefden. Als stervensbegeleider bied ik ondersteuning, comfort en begeleiding aan zowel de stervende persoon als aan hun naasten. Ik geloof dat het belangrijk is om deze overgangsfase met compassie en respect te benaderen en ik sta klaar om te helpen waar nodig.

Vergoedingen

Onze behandelingen vallen onder energetische therapie. Informeer bij ons of u recht heeft op een eventuele vergoeding.