Carolien van Galen

Carolien Jonkman

Mijn naam is Carolien Jonkman-van Galen, natuurgeneeskundig paranormaal therapeute. Met ruim 25 jaar ervaring help ik mensen van uiteenlopende klachten af te komen. Ik ben helder in zien, – horen, -weten, – voelen, – proeven en telepathisch begaafd. Ik geef richting, op welk vlak dan ook. Ik vind het waardevol om mensen te helpen om de mooiste versie van henzelf te zijn en regie terug te krijgen over het leven. Wellicht heb jij mij al eens langs zien komen in een van mijn columns voor weekblad voor Salland/Sallandcentraal.nl? Neem gerust een kijkje!

Op 11 jarige leeftijd is diabetes type 1 in mijn leven gekomen. Dit heeft ertoe geleid dat ik mij ben gaan verdiepen in medische en gezondheidskundige zaken. Ik heb tien jaar vrijwilligerswerk gedaan binnen de Diabetes Vereniging Nederland. Een aantal jaren later ben ik met paranormaal therapeut Egon Massink in contact gekomen. Egon gaf mij de bevestiging dat ik paranormale talenten heb. Hij heeft mij tien jaar spiritueel en energetisch begeleid en opgeleid tot ik intens gelukkig en liefdevol was. Egon is een grote inspirator voor mij. 

Ik ben voor tien jaar onder andere docente Nederlands geweest. Ik heb de lerarenopleiding Nederlands en GZHK afgerond. Ik vind het nog steeds leuk om mij in gezondheid te verdiepen. Ik heb de CAM opleiding tot paranormaal energetisch therapeut gevolgd en de praktijk opgestart. In de jaren daarna heb ik medische en psychologische basiskennis opgedaan volgens de PLATO en volg ik veel bij- en nascholingen.

Vrije wil, eigen verantwoordelijkheid en respect zijn voor mij erg belangrijk en ik zal de klant ook altijd met dezelfde waarde behandelen. Ik krijg van klanten terug dat ik direct kan zijn. Af en toe wordt dit als confronterend ervaren. Deel gerust jouw ervaringen. Met mij valt veel te bespreken en samen vinden we onze weg. Bij mij mag je helemaal jezelf zijn. Ik nodig je uit om een kennismakingsgesprek in te plannen. Hierbij vertel ik je precies hoe ik te werk ga en hoe wij samen aan de slag kunnen.