Hi!

Mijn naam is Carolien Jonkman-van Galen, natuurgeneeskundig paranormaal therapeute. Met ruim 25 jaar ervaring help ik mensen van uiteenlopende klachten af te komen. Ik ben helder in zien, – horen, -weten, – voelen, – proeven en telepathisch begaafd. Ik geef richting, op welk vlak dan ook. Ik vind het waardevol om mensen te helpen om de mooiste versie van henzelf te zijn en regie terug te krijgen over het leven. Wellicht heb jij mij al eens langs zien komen in een van mijn columns voor Salland Centraal? Neem gerust een kijkje!

Op 11 jarige leeftijd is diabetes type 1 in mijn leven gekomen. Dit heeft ertoe geleid dat ik mij ben gaan verdiepen in medische en gezondheidskundige zaken. Ik heb tien jaar vrijwilligerswerk gedaan binnen de Diabetes Vereniging Nederland. Een aantal jaren later ben ik met paranormaal therapeut Egon Massink in contact gekomen. Egon gaf mij de bevestiging dat ik paranormale talenten heb. Hij heeft mij tien jaar spiritueel en energetisch begeleid en opgeleid tot ik intens gelukkig en liefdevol was. Egon is een grote inspirator voor mij. 

Ik heb de CAM opleiding tot paranormaal energetisch therapeut gevolgd en de praktijk opgestart. In de jaren daarna heb ik medische en psychologische basiskennis opgedaan volgens de PLATO en volg ik veel bij- en nascholingen. Ik ben tien jaar onder andere docente Nederlands geweest. Ik heb de lerarenopleiding Nederlands en GZHK afgerond. Ik vind het nog steeds leuk om mij in gezondheid te verdiepen. 

Vrije wil, eigen verantwoordelijkheid en respect zijn voor mij erg belangrijk en ik zal de klant ook altijd met dezelfde waarde behandelen. Ik krijg van klanten terug dat ik direct kan zijn. Af en toe wordt dit als confronterend ervaren. Deel gerust jouw ervaringen. Met mij valt veel te bespreken en samen vinden we onze weg. Bij mij mag je helemaal jezelf zijn. Ik nodig je uit om een kennismakingsgesprek in te plannen. Hierbij vertel ik je precies hoe ik te werk ga en hoe wij samen aan de slag kunnen.

5/5

”Het is fijn dat Eric aanwezig is als je binnenkomt. Erik heeft een fijne uitstraling. Na de afspraak maak ik weer een nieuwe afspraak bij Eric”

-Jill 

Hi!

Mijn naam is Eric, de man van Carolien en vaak het eerste aanspreekpunt in de praktijk. Ik ben gastvrij, behulpzaam en maak vaak grapjes. Ik ben een echte raaltenaar. In mijn jeugd heb ik gevoetbald bij SV Raalte, waar ik nu al vele jaren lid ben van het bestuur. Ook houd ik van Go Ahead Eagles, maar elke goede voetbalwedstrijd kan ik waarderen. Naast mijn werkzaamheden in de praktijk ben ik ondernemer en help ik onze zoon Gijs met zijn bedrijf Ribs Company Raalte. Ik kom uit een ondernemersfamilie en ben de derde generatie houthakker. Ik heb jarenlang in binnen- en buitenland shows gegeven met de kettingzaag. In 2014 ben ik een gastric bypass operatie ondergaan en sinds die tijd ben ik flink afgevallen. Ik ben altijd sportief geweest en heb, ook met mijn grote gewicht, marathons gelopen en veel op de fiets gezeten. Sporten vind ik fijn. Bij mij mag je altijd jouw ervaringen met de praktijk delen.