Fysieke klachten

Fysieke (chronische) pijnklachten kunnen een aanzienlijke impact hebben op je dagelijkse leven. Denk aan reuma, vermoeidheid of duizeligheid. Misschien heb je wel moeite met fysiek zware werkzaamheden, die te belastend zijn voor je rug. Of heb moeite met eenvoudige dagelijkse taken zoals langdurig zitten. 

Je chronische klacht geeft waarschijnlijk ook op je werk de nodige beperkingen. Pijnklachten kunnen het moeilijk maken om je te concentreren, taken uit te voeren en zelfs om fysiek aanwezig te zijn op het werk. Het constante gevoel van ongemak of pijn kan leiden tot vermoeidheid, verminderde energie en een gebrek aan motivatie, waardoor je productiviteit afneemt. Daarnaast mag de emotionele impact van chronische pijnklachten ook niet worden onderschat. Het voortdurend ervaren van pijn kan leiden tot gevoelens van frustratie, stress, angst en depressie. Deze emotionele toestanden kunnen op hun beurt de algehele mentale gezondheid beïnvloeden. 

Fysieke, sociale, psychologische, medische en emotionele uitdagingen en klachten zijn bijna altijd aan elkaar gelinkt. Samen kijken we naar het geheel. Na drie sessies kun je duidelijke uitleg verwachten over je klacht, zelfs zonder duidelijke beschadigingen in het lichaam. Je krijgt inzicht in jouw specifieke pijn en hoe deze kan veranderen, of hoe jij zelf deze verandering kunt bewerkstelligen. Indien nodig werken we samen met jouw huisarts of praktijkbegeleiding om je bloedwaarden te optimaliseren en jouw vitaminen- en mineralenbalans in evenwicht te brengen.

Voorbeelden fysieke klachten: * nek-, schouder-, rugklachten, * (chronische) pijnklachten, * hoofdpijn/ migraine,* slaapproblemen * hormonale klachten * huidklachten * oorproblemen bv tinnitus e.a. , * ontstekingen, *schildklierproblemen, * spier-en gewrichtsklachten, * maag en darmproblemen, diabetes, * allergieën /hooikoorts of voedingsintoleranties, * hoge bloeddruk en/of hoge cholesterol, * luchtwegproblemen, hartkloppingen, pijn op de borst en/of andere hartproblemen, * vermoeidheid, * reuma, artrose, reumatische artritis, * duizeligheid,* check up van medicijnen en/of voedingssupplementen,* versterken van het immuunsysteem, * versnelling van genezing na een blessure of operatie, ziekte, * zwangerschapsplannen, zwanger worden/ zwangerschapsklachten, * corona of vaccinatie klachten, *concentratie en/of geheugenproblemen, en andere onverklaarbare of niet te behandelen lichamelijke klachten.

Vergoedingen

Onze behandelingen vallen onder energetische therapie. Informeer bij ons of u recht heeft op een eventuele vergoeding.

Carolien over nek-, schouder- en rugklachten

”Ik heb gemerkt dat nek, schouder en rugklachten een verzamelplaats is voor energie en spanning waarbij je de energie van je denken of je emoties niet hebt gebruikt om vorm te geven in je leven. Als je geleerd hebt goed te ademen en pijn te dragen, gaan we dmv massage en bewustwording dit gebied vrijmaken. In het begin doet dat erg pijn, later wordt het minder. Je gaat er doorheen. Ik ervaar je pijn ook en let erop dat je op tijd je grens aangeeft. Het kan zijn dat de doorstroming in je onderlichaam niet goed is, waardoor de energie dus op je schouders blijft hangen. Dus dan ga ik masseren op die andere plek” 

5/5

”De eerste paar keer bij Carolien wist ik niet wat ik kon verwachten. Door mijn heupoperatie en daarna een heftig ongeluk had ik veel pijnen in mijn onderrug en benen en liep ik nog met krukken. Ik kon steeds meer omgaan met de pijn als Carolien mij masseerde en was steeds meer benieuwd wat er weer uitkwam op de pijnlijke plekken. Dat kon gaan over een ander fietszadel welke beter bij mijn rug, billen en benen paste maar ook zaken die mijn hart beroerden of familieproblemen. Ik kon ze steeds plaatsen.’ Na de pijnlijke sessie mag ik op de trilmat liggen en dan voel ik dat ik nog sneller herstel. Ik heb steeds meer vertrouwen dat ik op een fijne manier nog ouder mag worden nu ik deze dame heb gevonden”

– Mevrouw D.A