Contact overleden dierbare

Het verlies van een geliefde heeft een diepgaande impact op ons leven. Soms verlangen we naar een connectie met hen, zelfs nadat ze zijn overleden.

Ik ben een brug tussen de fysieke wereld en het rijk van de zielen. Ik geef boodschappen, inzichten en bevestigingen door van bijvoorbeeld overleden dierbaren. Deze communicatie kan helpen bij het verlichten van pijn, het bieden van troost, het bevorderen van genezing en het bevorderen van het rouwproces.

Ik ervaar dat liefde en energie nooit verdwijnen, maar blijven voortbestaan, ook na de fysieke dood. Ik stem af op de energie en het bewustzijn van overleden dierbaren. Ik ontvang en breng boodschappen en gevoelens over van zowel de levende als de overleden persoon. Zo ontstaat er verlichting bij bijvoorbeeld onopgeloste kwesties. 

Het is belangrijk op te merken dat het contact met overleden dierbaren een gevoelig en persoonlijk proces is. Mijn intentie is altijd om de hoogste ethische normen te handhaven en te werken vanuit een plaats van respect en liefde. Ik ben er om te dienen als een brug en om een veilige omgeving te creëren waarin je je emoties kunt uiten en je geliefden kunt eren.

Het contact met overleden dierbaren kan helend en verhelderend zijn, maar het is ook belangrijk om realistische verwachtingen te hebben. Niet elke boodschap kan op commando worden ontvangen en soms kan het even duren voordat er een connectie tot stand komt. Het is een subtiel samenspel van energieën. Ik werk nauw samen met alle betrokkenen om de beste ervaring mogelijk te maken. Ter voorbereiding is het fijn als er vragen op papier worden gezet voor de overleden persoon. 

Als je behoefte hebt aan contact met overleden dierbaren, nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we een ruimte creëren waarin je de mogelijkheid hebt om dierbaren te ontmoeten, boodschappen te ontvangen en vrede te vinden in de wetenschap dat de liefde en de band die je deelde nooit verloren gaan.

Vergoedingen

Onze behandelingen vallen onder energetische therapie. Informeer bij ons of u recht heeft op een eventuele vergoeding.